Pravne informacije

PRED POSLANIM OBRAZCEM PROSIMO PREBERITE SPODAJ NAVEDENE SPLOŠNE POGOJE SODELOVANJA, SAJ DOLOČAJO POGOJE, POD KATERIMI SE SODELUJE V NAVEDENI NAGRADNI IGRI. DOLOČAJO TUDI NAČIN UPORABE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV, ZATO JE TOLIKO BOLJ POMEMBNO, DA SPODNJE DOLOČBE NATANČNO PREBERETE. SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA V  NAGRADNI IGRI 

„ S PIANOROOMOM NA NEISHIN CONCERT “ 

1. Organizator

Sodelovanje v Facebook nagradni igri „S Pianoroomom na Neishin concert“

 (v nadaljevanju sodelovanje v igri) poteka v organizaciji PianoRoom, Mitja Petrovič s.p, Golnik 178, 4204 Golnik. (v nadaljevanju organizator). 

2. Posredovanje podatkov

Sodelovanje v nagradni igri ni na nikakršen način povezano s podjetjem Facebook Ireland, Ltd. Vsi podatki in informacije, ki jih igra zahteva, bodo posredovani organizatorju, nikakor pa ne podjetju Facebook Ireland, Ltd. Za vsa vprašanja v zvezi s sodelovanjem v aplikaciji se obrnite na naslov povprasaj@pianoroom.si

3. Privolitev 

S sodelovanjem v nagradni igri sprejemate vse tukaj navedene splošne pogoje sodelovanja.

4. Namen sodelovanja v nagradni igri je promocija studia PianoRoom in koncerta Neishe.

5. Trajanje sodelovanja 

Sodelovanje v aplikaciji poteka na Facebook www.facebook.com/PianoRoomForYourTalent/  

6. Potek sodelovanja 

Na nagradno igro se lahko prijavi vsak sodelujoči v na način, da pravilno  odgovori na zsatevljeno vprašanje nagradne igre. Vpiše svoje ime, priimek, elektronski naslov in pravilni odgovor. Sodelujoči je lahko vsaka fizična oseba starejša od 18 let, ki ima stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. Sodelujoči lahko kadar koli do zaključka nagradne igre prekliče sodelovanje v njej na način, da pošlje zahtevek o preklicu na e-poštni naslov povprasaj@pianoroom.si. V tem primeru se sodelujoči izključi iz nadaljnjega sodelovanja, organizator pa nemudoma zagotovi izbris njegovih osebnih podatkov. 

7. Varovanje osebnih podatkov  

Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu zbirke osebnih podatkov dovoljuje, da do preklica privolitve zbira in obdeluje njegove z aplikacijo zbrane osebne podatke za namene: 

• izvedbe sodelovanja v nagradni igri skladno s temi splošnimi pogoji; 

•segmentacijo uporabnikov, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva in revij, vabil na dogodke;

• pošiljanja elektronskih novic po elektronski pošti, predvidoma 1 krat mesečno; 

• pošiljanja elektronskih sporočil s ponudbami, informacijami o novostih, akcijah in ugodnostih, predvidoma 1 krt mesečno;

Upravljalec bo pridobljene podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Upravljalec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Sodelujoči ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj. V primeru, da želi sodelujoči kadarkoli biti izbrisan iz baze elektronskih naslovov prejemnikov obvestil organizatorja, lahko to zahtevo kadarkoli sporoči na elektronski naslov povprasaj@pianoroom.si ali se samostojno odjavi s pomočjo povezave, ki je na voljo v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga prejemnikom iz svoje elektronske baze pošilja organizator.  

Datum objave: november 2015

Avtorske pravice

Vse informacije in podobe, objavljene na tem spletnem mestu, so last podjetja Mitja Petrovič s.p. in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Dokumenti, objavljeni na tem spletnem mestu, se lahko uporabljajo izključno v nekomercialne namene, in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja podjetja Mitja Petrovič s.p. aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Mitja Petrovič s.p. se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati najbolj točne in ažurne podatke na svojem spletnem mestu, vendar uporabnike opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti podjetja Mitja Petrovič s.p. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega spletnega mesta, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Iz teh razlogov ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnega mesta, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Ker obstajajo na spletnem mestu www.pianoroom.si določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem Mitja Petrovič s.p. in nad katerimi le-ta nima nadzora, ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Podjetje Mitja Petrovič s.p. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino tega spletnega mesta, dodajanja ali odstranitve vsebin, objavljenih na spletnem mestu www.pianoroom.si kadarkoli, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.