LAHKO TI POMAGAMO NA POTI OD POSNETKA DO PROMO PROJEKTA

12.11.2017

Posnetek je pogosto le prvi korak k nečem večjem, pomembnejšem. Včasih je to demo plošček s preprostim ovitkom, promocijska USB glasbena vizitka, video spot, projekt množičnega financiranja, uradna izdaja glasbene zgoščenke ali kaj tretjega.

LAHKO TI POMAGAMO NA POTI OD POSNETKA DO PROMO PROJEKTA

PianoRoom pogosto pomaga glasbenikom pri njihovi, promociji in produkciji. Pri tem sodelujemo s številnimi grafičnimi oblikovalci, fotografi, video producenti in upravljalci družbenih omrežij.

Poglej, kako smo Juretu Goručanu pomagali pri zbiranju sredstev na platformi za množično financiranje Indegogo, osmišljanju in oblikovanju njegovega prvenca Innunedo.

Poglej kako smo ustvarili projekt Zlati pianisti v katerem smo posneli in predstavili 30 najboljših mladih slovenskih pianistov (link na muvi)

Oglej si video spot Misteriozo, ki si je prislužil več kot 13.000 ogledov na YouTubu.

Oglej si preproste video spote, ki mladim glasbenikom odpirajo vrata na večja tekmovanja in so vse bolj pogosto del snemalnih seans v PianoRoomu. 

Glasbenikom omogočamo, da ustvarijo video projekte tudi s svojo ekipo. Poglej, kako sta to storili Manca Udovič in Neisha.