Izšel je album Zlati pianisti – zmagovalci TEMSIG-a 2016

02.06.2016

Po 3 mesecih intenzivnega dela, z veseljem sporočamo, da je izid zbirke 4ih CD-jev Zlati pianisti, ki predstavlja vse dobitnike zlatih priznanj na 45. tekmovanju mladih glasbenikov Republike Slovenije, končno izšel.

Izšel je album  Zlati pianisti – zmagovalci TEMSIG-a 2016

Zavedali smo se, da gre za pregled najboljših v Sloveniji  v tem trenutku, zato  smo želeli narediti izdelek na najvišjem nivoju, takšnega, ki bi si ga želel imet vsak , ki igra, poučuje ali ima le rad klavir. Želimo si,  da bi projekt pripomogel k prepoznavnosti in uveljavitvi mladih talentov in jih dodatno motiviral za trdo in predano delo, ki je še pred njimi in ne nazadnje, da bi bil inspiracija za mlajše.. 

Zanimivo bo opazovati  razvoj  mladih glasbenikov in ga čez nekaj let primerjati z zapisom na teh glasbenih zgoščenkah. Pomembno je, da so talent in neštete ure predanega dela zdaj zabeležene in slišne tudi širšemu občinstvu.  

Želimo si, da bi čim več ljudi spoznalo te mlade umetnike in njihovo veščino, k čemur lahko prispevate tudi vi. Brez zadrege lahko zavrtite ta plošček znancu ali prijatelju. Večna glasba, odigrana z mladostno energijo, zmore navdušiti tako poznavalce kot laično občinstvo.

 

 Priskrbite si svojo zbirko CD-jev Zlati pianisti. Naročite jih lahko tukaj.