Od posnetka do glasbene zgoščenke z minimalnim vložkom

18.09.2016

PianoRoom od zdaj ponuja svež  pristop pri produkciji, izdaji in distribuciji vašega glasbenega dela/albuma in poskrbi za njegovo osnovno promocijo. Zavedamo se, da se  vse začne in konča pri denarju, zato smo pripravili drugačen model za financiranje vašega glasbenega projekta. 

Od posnetka do glasbene zgoščenke z minimalnim vložkom

Ugotovili smo, da veliko umetnikov pogreša pomoč pri predstavitvi svojega glasbenega ustvarjanja širši publiki. Glasbena industrija se namreč osredotoča okrog velikih imen, ki snemajo za velike založbe in igrajo v velikih koncertnih dvoranah. S tem ni nič narobe, razen to, da na takšno karierno pot lahko upa le malo vrhunskih pianistov in glasbenikov. Odločili smo se, da ponudimo pomoč tudi vsem ostalim.

Zato smo pripravili drugačen model za financiranje vašega glasbenega projekta. Vaš del stroška snemanja in izdelave CD plošče pokrijete z odkupom 120 kosov* glasbene zgoščenke z glasbo, ki jo boste posneli v PianoRoom-u. PianoRoom poskrbi še za dodatno distribucijo 80 glasbenih zgoščenk. S tem pokrijemo celotne stroške projekta.

Dobiček od prodaje dodatnih fizičnih ali digitalnih izvodov, pa se razdeli na polovico – med glasbenika in PianoRoom.

Pridobili boste izdelek, s katerim se boste lahko promovirali, predstavili v medijih, na nastopih, kjer lahko fizično izdajo zgoščenke tudi prodajate. Vaš prvi korak do širše publike bo  s tem storjen. 

 

*cena 1 kosa je 14 EUR.

Oglejte si podrobnejšo ponudbo.