Zmagovalci TEMSIGA 2016 in nagradno snemanje v PianoRoomu

28.02.2016

Vse pianiste, ki bodo prejeli zlato ali prvo nagrado na 45. tekmovanju mladih glasbenikov Republike Slovenije, TEMSIG 2016, bomo nagradili s profesionalnim snemanjem izbranih skladb.

Zmagovalci TEMSIGA 2016 in nagradno snemanje v PianoRoomu

Zveza slovenskih glasbenih šol in PianoRoom,  v sodelovanju z revijo Art&Business, omogočata profesionalno snemanje najboljših pianistov na državnem tekmovanju mladih glasbenikov TEMSIG 2016. Projekt Zlati slovenski pianisti bo povezal vse dobitnike zlatih in prvih nagrad, na posebni glasbeni zgoščenki. Glavni namen projekta je spodbujanje in promoviranje nadarjenih mladih pianistov, motivacija za nadaljnje trdo delo, doživetje profesionalne studijske izkušnje ter popularizacija resne glasbe in glasbenikov. 

Snemanja bodo organizirana med 3. in 24. marcem, tako, da bo med nastopom in obiskom v studiu preteklo čim manj časa. Prosim preglejte urnik snemanja in razmislite, kateri termini so najbolj prikladni za vas. Predstavnik PianoRoom-a bo nagrajence kontaktiral takoj po zaključku tekmovanja in predstavil vse podrobnosti.

V uvrstitev in nastop na TEMSIG-u ste vložili talent in neštete ure predanega dela. Zato ste zlati - v vsakem primeru, če zmagate ali. Žal nam je le, da ne moremo posneti vseh.

 

Uživajte v nastopu in srečno!

Ekipa PianoRoom-a 

 

URNIK