Neisha, Fazioli in PianoRoom, kombinacija pri kateri ni kaj dodati

04.11.2015

Neisha je ponovno dokazala da klavir in glas lahko ustvarita popolno glasbeno doživetje. V PainoRoomu je posnela novo skladbo Meredith.

Neisha, Fazioli in PianoRoom, kombinacija pri kateri ni kaj dodati

Bodi med prvimi, ki  jo imajo priložnost slišati -> Poslušaj skladbo

Priznana glasbenica, je predvsem poznana po unikatnih nastopih, na katerih v akustični izvedbi vedno postreže s sladkim izborom iz svoje obsežne glasbene zbirke. Na njenem glasbenem meniju so tako čustveno izpovedne balade, kot tudi razigrane energične uspešnice, s katerimi nedvomno pričara dinamičen večer poln odlične glasbe.

To jesen Neisha tudi obeležuje 10 let od izida svojega prvenca z preprostim naslovom NEISHA, temu je sledil ponatis(dvojini CD z bonus posnetki iz Cankarjevega doma), plošča 'Nor je ta svet', nato 'Krila', 'Miles away' za Hrvaški trg, 'Radiofonika' z big bandom RTV Slovenija in seveda zadnja' Za vesoljke in kavboje.

Jagodni izbor iz njene glasbene knjižnice ter seveda novosti, ki napovedujejo njen prihajajoči akustični projekt, bo glasno in strastno v spremljavi benda v polni zasedbi prepevala na svojem velikem koncertu v Cvetličarni, 12.11. ob 21.uri. Njen osrednji glasbeni gost bo Vlado Kreslin. Lepo vabljeni!

PianoRoom je ob tem prelomnem dogodku  pripravil malo nagradno igro, ki  te lahko pripelje do 2 vstopnic za njen koncert. Sodeluješ lahko tukaj.