OBRNIMO PLOŠČO, PODPRITE PLOŠČEK ZLATI PIANISTI

05.06.2019

To lahko storite preko platforme za množično financiranje INDEIGOGO. S tem, ko naročite CD plošček zmagovalnih pianistov 48. TEMSIG-a, boste omogočili njegov nastanek.

OBRNIMO PLOŠČO, PODPRITE PLOŠČEK ZLATI PIANISTI

Slovenija ima veliko zelo uspešnih mladih pianistov, ki osvajajo nagrade po celem svetu. Želimo, da bi jih spoznalo čim več ljudi. V resnici to ni tako enostavno. Ko osvoji medaljo športnik, o tem poročajo vsi, ko to uspe glasbeniku, novica zaokroži znotraj strokovnih krogov in poznavalcev. Zlati pianisti si zaslužijo več! S svojo virtuoznostjo in mladostno energijo zmorejo navdušiti glasbene poznavalce, kot tudi ljubitelje. Pomagajte nam »obrniti ploščo« in podprite izid ploščka Zlati pianisti.

Kaj boste omogočili

Urbanu, Lari, Tobiji, Vidu, Nastasji, Piji in Matiji  boste omogočili vrhunsko tonsko snemanje v specializiranem klavirskem studiu, profesionalno fotografiranje in vizualno celostno podobo projekta, ki nastaja v oblikovalskem studiu IODG, večkrat nagrajenega oblikovalca Dušana Grobovška. Natisnili bomo 500 ploščkov in jih skupaj z digitalnim albumom izdali predvidoma 15. septembra.

Kaj lahko storite

Obiščite naslednjo povezavo: https://www.indiegogo.com/projects/album-zlati-pianisti#/ 

Na omenjeni platformi naročite album Zlati pianisti ali katerega od drugih paketov. Če vam ni do nakupa, nič hudega. Prispevate lahko tudi tako, da novico podelite s prijatelji, ki jih ta glasba zanima.

Za deljenje na družbenih omrežjih lahko uporabite kratek predstavitveni film na povezavi:

https://www.youtube.com/watch?v=O6oRktizOzQ

 

Zakaj v bistvu gre  pri množičnem financiranju

Ljudje, ki so del določene skupnosti in si delijo naklonjenost do vsebine določenega projekta, lahko preko platforme za množično financiranje s prednaročilom izdelka podprejo njegov nastanek.  V  našem primeru so ti ljudje predvsem prijatelji glasbe in pianizma, glasbeniki, glasbeni pedagogi in glasbene šole.

Na ta način lahko s skupnimi močmi angažiramo potencial med prijatelji glasbe in glasbenikov, strokovne javnosti in glasbenimi pedagogi.

Hvala. Lara, Pia, Nastasja, Vid, Tobija, Urban, Matija & Pianoroom